WIELBALANCEERAPPARATEN BEISSBARTH

 

 

Omschrijving

 

Toon uw klanten de feiten: op het scherm van de MT 795 T van Beissbarth.

Scherm: Het volledig draaibaar TFT scherm geeft de klant een zicht op uw professionele mogelijkheden in het balanceren van wielen d.m.v. afbeeldingen.

Efficiënt: Het geïntegreerde toetsenbord en de display van de Microtec 795 verzekeren betrouwbare en snelle aflevering van de resultaten.

Interactief: Eenvoudig te begrijpen symbolen en tekens geven duidelijke informatie doorheen het balanceerproces – balanceren gaat snel, eenvoudig en simpel.

Zelf-verklarend: Voor speciale functies zoals tyre matching of kalibratie van het toestel heeft u toegang tot hulpteksten in 11 talen. Op elk ogenblik!

 

 

Balanceren kan zeer eenvoudig.

Het veilige automatische programmaverloop is snel en eenvoudig in gebruik. Gegevens van onbalans worden berekend, gememoriseerd en getoond op het TFT scherm. Dankzij de pneumatische wiellift wordt een wiel probleemloos opgeheven en gecentreerd op de balanceeras.

 

Bespaar op gewicht, niet op uitrusting!

Serieuze afwijkingen, voornamelijk op de vrachtwagen wielen, kunnen gemakkelijk opgelost worden met het geïntegreerde match programma, door het draaien van de band op de velg. De microprocessor gecontroleerde stappen in het programma worden weergegeven op de user interface, zodat fouten uitgesloten worden. De machines hebben ook geïntegreerde kalibratie en zelfdiagnostische routines en houders voor de klemapparaten.

 

 

Eén voor alles.

Al wat nodig is, is het veranderen van de flens: met de microtec 795 T van Beissbarth kan u ieder standaard wiel balanceren met een diameter tussen 10 en 26.5 inches.

Voor een vrachtwagen, personenvoertuig of motorfiets.

 

 

 

Al wat nodig is, is het veranderen van flens: beide modellen zijn standaard ontwikkeld voor wielen van personenvoertuigen.

 

 

 

 

 

 

AMD AUTOMOTIVE – Blaasveldstraat 176 – B-2830 Tisselt – Tel: +32 3/289.00.51

 

Wijzigingen in model, technische gegevens, uitrusting evenals drukfouten blijven voorbehouden.