WIELBALANCEERAPPARATEN BEISSBARTH

 

 

Omschrijving

 

AUTOMATISCH BALANCEREN VOOR PROFESSIONALS

 

TFT scherm

Dankzij het draaibaar TFT kleurenscherm met geïntegreerd toetsenbord voor het ingeven van de nodige gegevens heeft u meer plaats voor het bewaren van gewichten in de ruime bakjes die voorzien zijn in het werkoppervlak. Via het scherm kan u alle gewenste informatie oproepen en wordt het werken aangenamer.

 

 

 

Elektronische sensorarmen voor automatische detectie van velggegevens.

Ze versnellen uw werkprocedure aanzienlijk: velggegevens worden elektronisch opgeslagen wanneer de testarmen in positie worden gebracht. Metingen met de microtec 865 gebeuren automatisch, vanaf het sluiten van de beschermkap tot het afremmen van de band. Afwijkende gegevens worden opgenomen, gememoriseerd en tegelijkertijd weergegeven op het kleurenscherm. Een machine met rempedaal voorzien voor asblokkering vergemakkelijkt de te slagen of te kleven loodpositie. Ook het veranderen van de opspanflens of bevestiging van de wielen wordt hierbij vergemakkelijkt. 

 

Standaard opspangereedschap

Met het Beissbarth standaard opspangereedschap op de MT 865.ADT kan ong. 90 % van alle wielen van personenvoertuigen gebalanceerd worden. Andere opspangereedschappen, vb. voor gesloten velgen, moto's, zijn op aanvraag te verkrijgen.

 

 
 

Model 865.ADPT wordt vanuit de fabriek geleverd met een pedaal gestuurde pneumatische flens.  Dit vergemakkelijkt de werking en verbetert de kwaliteit van het centreren bij het in positie brengen van het wiel.

 

 

Het werk vereenvoudigen: elf verscheidene balanceermethoden met de EASYFIX® data recording arm.

 

De optimale balanceermethode voor elk type velg.

Met de microtec 865 van Beissbarth bent u klaar om alle types van velgen te hanteren en om gewichten efficiënt te bevestigen. U hebt de keuze uit negen balanceer programma's voor wielen van personenvoertuigen, incl. programma's voor alu wielen. Er zijn drie programma's voor verborgen bevestiging van de externe kleefgewichten aan de binnenkant van de velg en drie speciale programma's voor verborgen bevestiging voor het opsplitsen van de kleefgewichten achter de spaken. Bijkomend, zijn er twee programma's voor wielen van moto's. Met deze variëteit aan programma's, kan u zeker zijn dat U alle soorten van gewichten kan bevestigen.

 

 

 

Elektronische easyfix®

data recording arm voor precieze

bevestiging van verborgen

kleefgewichten.

 

Elektronische easyfix® data recording arm voor precieze bevestiging van de gewichten met de MT 865.ADT en MT 865.ADPT van Beissbarth.
De elektronische easyfix® data recording arm maakt precieze bevestiging van verborgen kleefgewichten zeer eenvoudig. Wanneer u de arm tot op de gewenste velgpositie brengt voor de compensatie van de afwijking, zal de easyfix® data recording arm de gegevens voor beide posities bewaren (ofwel via de pedaal of automatisch na een tijd) en bevestigt beide waarden met een akoestisch signaal. Na de meting draait u het wiel tot op de compensatiepositie, draai daarna de easyfix® data recording arm met het kleefgewicht naar de gewenste positie zoals die vooraf gememoriseerd was. Bediening via het kleurenscherm en met elektromagnetische blokkering van de easyfix® data recording arm wanneer de relevante niveaus van de compensatie van de afwijkingen bereikt zijn. Bevestig de gewichten – zo eenvoudig is dat. Eenvoudig en precies. U kunt de machine met rempedaal voorzien voor asblokkering gebruiken bij het bevestigen van de kleefgewichten. 

 

Begeleiding bij de bediening op het kleurenscherm gedurende het programma.

De gebruiksvriendelijke opmaak van de microtec 865 van Beissbarth omvat geen ingewikkelde teksten die u moet instuderen om het toestel te kunnen bedienen. Symbolen, pijlen en kleurmarkeringen leveren duidelijke begeleidende informatie. De gebruiker kan de wielen nauwkeurig en snel balanceren. Zelfs ernstige afwijkingen kunnen eenvoudig herleid of geoptimaliseerd worden met behulp van een standaard programma. Natuurlijk met controle van de werking op het kleurenscherm. Uw voordeel: de wielen van uw klanten worden niet ontsierd door gigantische gewichten.

 

 

 

 

 

AMD AUTOMOTIVE – Blaasveldstraat 176 – B-2830 Tisselt – Tel: +32 3/289.00.51

 

Wijzigingen in model, technische gegevens, uitrusting evenals drukfouten blijven voorbehouden.